Aurinkopaneelit Uudenkaupungin katoille

Sähkötyö Luotonen mitoittaa ja asentaa aurinkopaneelit Uudenkaupungin ja lähialuiden kohteisiin varmalla ammattitaidolla.

Aurinkosähköjärjestelmä on järkevä pitkän tähtäimen investointi, ja sen hyötyjä energiansäästössä voi seurata reaaliajassa. Jotta voimalatoteutus olisi kohteeseesi optimaalinen, ammattilaiseen  kannattaa ottaa yhteyttä mahdollisimman aikaisin voimalaa suunniteltaessa. 

Aurinkopaneelien hankinta kauttamme on vaivatonta, ja olemme tarvittaessa apunasi lupa-asioissa avustamisesta alkaen. Avaimet käteen -palvelumme sisältää mm. 

  • kartoituskäynnin
  • suunnittelun ja mitoituksen
  • laitteet ja tarvikkeet
  • asennuksen
  • käyttöönoton ja opastuksen

Ensiaskel oman aurinkovoimalan rakentamisessa on kääntyä puoleemme. Sen jälkeen otamme kopin projektista, ja jatkossa voit hyödyntää auringon puhdasta energiaa omassa sähköntuotannossasi.

Ota yhteyttä »

Aurinkopaneelit kustannustehokkaaseen hintaan

Aurinkoenergiaa sopuhintaan: meiltä saat Pohjolan vaihtelevia sääolosuhteita kestävät ja tehokkaasti hyödyntävät laitteet.  

Aurinkopaneelit tuottavat säästöä heti asennuspäivästään lähtien, ja useimmilla malleilla tehotakuu on 25 vuotta – joka usein ylittyy reilusti. Asentamisen jälkeen järjestelmä on käytännössä huoltovapaa: paneelit hyödyntävät ainakin kolmisenkymmentä vuotta auringon säteilyä muuttaen sen säästöksi sähkölaskussasi, eivätkä vaadi sen enempää huomiota.

Aurinkopaneelien hinta määräytyy muun muassa järjestelmän koon, valittujen laitteiden, aurinkopaneelien lukumäärän sekä kattomateriaalin mukaan. 

Yksityishenkilöille asennettavien aurinkosähköjärjestelmien hintoja laskee myös kotitalousvähennys

Otathan meihin yhteyttä, niin voimme sopia kartoitusajan kohteeseesi tai antaa alustavan hinta-arvion sähköisesti. 

Ota yhteyttä »

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ