Ilmalämpöpumppu säästää energiaa ja euroja – Uusikaupunki ja lähikunnat, avaimet käteen -paketti meiltä

Pyöriikö mielessäsi ilmalämpöpumpun hankinta? Me kerromme, miksi se on oiva valinta arkeesi.

Ilmalämpöpumppuja markkinoidaan usein rahan ja energian säästäjinä. Väite säästöistä pitää todella paikkansa: laadukas ilmalämpöpumppu on lämmitysmuotona tehokas ja hyötysuhteeltaan erinomainen. Laitetta voi käyttää huoletta myös tilojen jäähdytykseen, sillä sekin on edullista. Ilmalämpöpumput ovat tehokkain tapa viilentää kodin tai toimiston sisäilmaa. Viilennys helpottaa oloa, kun kesähelteet yllättävät.

Kuinka paljon ilmalämpöpumppu voi parhaimmillaan säästää rahaa? 

Mikäli asuntosi on öljy- tai suorasähkölämmitteinen, lämmityskulujen säästö voi olla jopa yli 50 prosenttia. Kaiken lisäksi ilmalämpöpumppuun voi luottaa: se on pitkäikäinen viilentäjä ja lämmönlähde Suomen sääoloihin ja toimii niin paukkupakkasilla kuin superhelteilläkin. Voit käyttää ilmalämpöpumppua myös esimerkiksi kesäasunnon lämmön ylläpitämiseen.

Miksi ostaa ilmalämpöpumput juuri meiltä?

Se on helppoa, luotettavaa ja vaivatonta: Sähkötyö Luotosen kokeneet ammattilaiset hoitavat ilmalämpöpumppuasennukset avaimet käteen -periaatteella. Me myymme, hoidamme sähköasennukset ja laitteen paikalleen sekä huollamme. Olemme Scanofficen ja Parhaatlämpöpumput.fi:n jälleenmyyjä ja käytämme mm. seuraavia laadukkaita malleja:

  • Mitsubishi AP, FT ja LN
  • Hitachi Shirokuma R32 , Airhome R32 ja Premium R32
  • Innova Titanium R32 ja Balance R3

Ota yhteyttä ja valitaan yhdessä juuri sinulle sopivin vaihtoehto!

Ota yhteyttä

Ostamalla Hankintaturvatuote-merkillä varustetun ilmalämpöpumpun valitset varmuuden

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumput ovat Hankintaturvatuotteita. Sellaisen hankkiessasi saat hyväksi testatun laadukkaan merkkituotteen, joka on suunniteltu nimenomaan Pohjolan kylmiin oloihin. Kaikki Hankintaturvatuotteet on testattu, joten voit luottaa niiden laatuun ja toimivuuteen.

Hankintaturvatuote on varustettu aina suomenkielisillä käyttöohjeilla. Lisäksi pakettiin kuuluu ammattitaitoinen asennus, toimiva huoltopalveluturva ja nopeat varaosatoimitukset tarpeen vaatiessa. Saat myös turvallisen ja toimivan takuupalvelun vuosiksi eteenpäin.

Valitsemalla Hankintaturvatuotteen saat laadukkaan tuotteen lisäksi ripauksen mielenrauhaa. 

Ota yhteyttä

Meiltä saat myös laadukkaat ilma-vesilämpöpumput

Ilma-vesilämpöpumppu soveltuu useisiin uusiin ja vanhoihin taloihin. Ilma-vesilämpöpumpun etu verrattuna maalämpöpumppuun on ilma-vesilämpöpumpun edullisempi hankintahinta ja helppo asennettavuus. Ilma-vesilämpöpumppu on myös hyvin toimintavarma laite. Voit hankkia sen joko aiemman lämmitysjärjestelmän korvaajaksi tai sen rinnalle – tarpeidesi mukaan. Sähkötyö Luotoselta saat ilma-vesilämpöpumput avaimet käteen -periaatteella. Jätä sähköasennukset huoletta meidän hoitoomme.

Luotettavat mallit pohjoisen oloihin

Niben hiljaiset ilma-vesilämpöpumput on helppo ja tehokas asentaa. Ilma-vesilämpöpumpussa on aina sisäyksikkö, joka hoitaa lämmitysjärjestelmän ohjauksen ja lisäksi mahdollisen käyttöveden lämmityksen. Niben sisäyksiköt ovat helppokäyttöisiä, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mitsubishi Electric -sarjassa on useita erilaisia ilma-vesilämpöpumppuja, joista voit valita sinulle sopivimman. Kaikkia malleja yhdistää korkea laatu ja toimintavarmuus. Saat meiltä myös tyylikkäästi muotoillut designmallit.

Ilma-vesilämpöpumppujen järjestelmän huolenpito on helppoa – me opastamme!

Ota yhteyttä

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ