Huoneilmajäähdytin on tehokas ja edullisempi vaihtoehto – palvelemme alueella Uusikaupunki ja lähikunnat

Huoneilmajäähdytin saattaa alkaa kuulostaa hyvältä idealta viimeistään kesähelteiden yllättäessä. Sähkötyö Luotoselta saat laadukkaat huoneilmajäähdyttimet ja sähköasennukset.

Huoneilmajäähdytin on oiva valinta viilentämään kesähelteiden kohottamaa huonelämpötilaa. Huoneilmajäähdytin on järkevämpi valinta kuin tuuletin, sillä viilennin jäähdyttää ilmaa oikeasti. Huoneilmajäähdytin vähentää myös ilman kosteutta. Tuuletin puolestaan tarjoaa vain hetkellistä helpotusta tuottamalla ilmavirtauksen laitteen ollessa päällä.

Tehokkaassa huoneilmajäähdyttimessä on aina poistoputki. Putki toimii lämpimän ilman reittinä ulos, jolloin huoneilma viilentyy oikeasti. Sama ei toteudu poistoputkettomissa jäähdyttävissä & laitteissa, minkä vuoksi ne eivät ole kovin tehokkaita. Paras vaihtoehto poistoputkellisen huoneilmajäähdyttimen asentamiseen on puolikiinteä ratkaisu. Näin voidaan varmistaa, ettei kuuma ilma pääse takaisin sisätilaan.

Huoneilmajäähdytin on kustannustehokas ratkaisu, sillä se on edullisempi kuin kiinteä ilmalämpöpumppu. Se on edullinen vaihtoehto myös esimerkiksi kaukolämmöllä lämpeäviin rivitalo- ja kerrostalohuoneistoihin. Meiltä saat laadukkaat Mitsubishi HR ja Gree Bora -huoneilmajäähdyttimet. Kysy lisää!

Ota yhteyttä

​​​​​​​

Kaipaatko viilennystä vaihdellen eri huoneissa? – Meiltä myös siirrettävä Gree Shiny huoneilmajäähdytin

Jos et halua asemoida huoneilmajäähdytintä vain yhteen paikkaan, siirrettävä Gree Shiny 3,5 kW on oikea valinta tarpeisiisi. Laite viilentää niin toimistosi kuin kotisikin ja säädettävillä ilmaohjaimilla voit suunnata viilennyksen haluamaasi kohteeseen. Laite on helppokäyttöinen ja tehokas verrattuna moniin markettimalleihin. Jos jokin jäi mietityttämään, ota yhteyttä! Palvelemme sinua toimialueella Uusikaupunki ja lähikunnat.

Soita Meille

JÄTÄ YHTEYDENOTTOPYYNTÖ